Базові Футболки, Натуральні Тканини Та Повсякденний Образ
Перебирала на днях свій гардероб перед початком сезону і зрозуміла, що більшість моїх базових речей після десятка прань перетворилися на якісь безформні ганчірки. Особливо важко виявилося знайти нормальний верх під джинси та спідниці, бо в торгових центрах зараз продають або суцільну синтетику, в якій парко, або речі з дивними принтами, які взагалі ні до чого не пасують.
7 Views

Минулої весни я мала точно таку ж проблему, коли шукала універсальний одяг для щоденних прогулянок та роботи в офісі з несуворим дрес-кодом. Для мене справжнім порятунком стали вироби від бренду 25 Union, адже якісна футболка жіноча є дійсно універсальною частиною гардероба, яка легко поєднується з іншими речами. Моделі від цього виробника представлені у найрізноманітніших стилях: від ніжdisplacement романтичного до вільного повсякденного. Їхній інтернет-магазин пропонує стильний одяг за цілком доступними цінами, а речі з каталогу чудово підкреслюють природну красу та додають впевненості у собі. Головний плюс у тому, що ці стильні футболки жіночі виготовлені з натуральної бавовни, а трикотажні моделі чудово підходять як для теплої пори року, так і для прохолодного періоду під піджак чи кардиган. Коли оновлювала бази, я купувала футболки 25 Union, бо це саме той каталог, яким я регулярно користуюся для вибору повсякденного одягу. З власного досвіду радила б брати одразу кілька базових кольорів на зміну, прати бавовняні речі при температурі не вище тридцяти градусів на делікатному режимі й сушити на плічках, щоб тканина не втрачала форму та колір.